Kezdőlap


 

SZEGED TRIO KLASSIC koncert


admin küldte be 2017. 10. 25., sze - 11:48 időpontban

A kibővült SZEGED TRIO KLASSIC koncertje. 
2017. november 5.(vasárnap) 18 óra, Hódmezővásárhely - Ótemplom.

A belépés ingyenes.

A koncert, az NKA támogatásával jött létre.

KépKépKépKép

Műsor:
J.Ph.Rameau Menüett
J.B.Boismortier Duett I.II.
Sejourne Vibrafon Koncert
M.Clementi C-dúr Szonáta
S.Sacks Gospel Meditation
Villa -Lobos A fekete hattyú éneke
F.Kuhlau G-dúr Trió I.
Ken Cooper Jazz Suite II.V.
Irlandaise

Művészek:
VIZSOLYI LÍVIA fagott művész. A Zeneakadémián diplomázott Budapesten, majd a Filharmónia szólistája lett. Jelenleg a Szegedi Szimfonikus Zenekar fagott-szólamvezetője és a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Kar docense. 2015-től a Szegedi Szimfonikus Zenekar örökös tagjai közé választott.

VARGA LAURA fuvolaművész. 
Szegeden született. Itt kezdte tanulmányait, de fuvolaművészi diplomáját a Debreceni Egyetem Konzervatóriumában, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem kihelyezett képzésén, Matuz István növendékeként kapta 2000-ben. A Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karán oktat fuvolát, 2007 óta docensként. DLA fokozatát 2007-ben szerezte a Liszt Ferenc Tudományegyetem Doktoriskolájában. 2008-ban előadóművészi Artisjus-díjat kapott. Ebben az évben a Magyar Kultúra Napján Kölcsey-éremmel díjazták művészeti tevékenységét.

KLEBNICZKI GYÖRGY zongoraművész. Számos zongoraverseny díjazottja: Egyetemi tanulmányait a Budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen kezdte, és 2006-ban az SZTE zeneművészeti Karán fejezte be. A Nemzetközi Bartók Zongoraverseny különdíjasa 2004-ben és 2006-ban. 2006 óta az SZTE Zeneművészeti Karának egyetemi tanársegédje, korrepetitora. 2010-ben Artisjus-díjban részesült. Zenei tanulmányait jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Doktori iskolájában folytatja.

MUCSI GERGŐ ütőhangszerművész. 1987-ben született Szegeden. 2010-ben szerzett ütőhangszerművész, -tanári diplomát a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karán. Több szakmai verseny díjazottja. A szegedi Király-König Péter Zeneiskola, valamint a Premier Művészeti Szakgimnázium ütőhangszeres tanára. 2016-tól az SZTE Neveléstudományi Doktori Iskola Phd-hallgatója. A zene gyakorlata mellett kiemelten fontosnak tarja a zene elméleti, tudományos megközelítését is.