Alapítvány

Beszámolók

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2012.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2013.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2014.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2015.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2016.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2017.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2018.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2019.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2020.

A kettős könyvitelt vezető Hódmezővásárhely-Ótemplom Alapítvány egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2021.

Scroll to Top