Asztalt terítesz

Asztalt terítesz 2023

A Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség 2023 adventjében is meghirdeti szeretetszolgálati adománygyűjtését.

A Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség 2023 Adventjén is szeretetszolgálati adománygyűjtésre buzdítja a gyülekezet tagjait, valamint minden segíteni szándékozót.

Krisztus-követőként nyújtsunk segítő kezet embertársainknak, bátorítással és szívből jövő szeretettel forduljunk a rászorulók felé – éljenek Hódmezővásárhelyen vagy annak külterületén, legyenek gyülekezetünk tagjai, intézményeinkbe járó gyermekek és családjaik, egyházközségünk közfoglalkoztatottjai vagy gondoskodásra szoruló polgártársaink.
„A bőkezű adakozó bővelkedik, s aki másokat felüdít, maga is felüdül.” (Péld 11,25)
Az immár hagyományos „Asztalt terítesz…” gyűjtésből befolyt pénzösszegből ‑ terveink szerint tíz-tizenötezer forint értékű ‑ csomagokat állítunk össze, amelyeket elviszünk iskoláinkba, a tanyavilág nehézsorsú családjainak és magányos időseinek, illetve olyan intézetben élőknek és ellátottaknak, akik a mindennapok nehézségeivel küzdenek.

Imádságos szívvel bátorítjuk a Testvéreket, hogy önzetlen adományaikkal támogassák a nélkülözésben élők, az elesettek karácsonyi asztalának meghittségét elősegíteni.
„És örült a nép az önkéntes adakozásnak, mert tiszta szívből, önként adakoztak az Úrnak.” (1Krón 29, 9)

Pénzbeli adományaikat 2023. december 10-ig a 11735067-20056821 bankszámlaszámra várjuk (Közlemény: „Asztalt terítesz”) vagy készpénzben a Lelkészi Hivatalba (Zrínyi u. 5.), illetve az Ótemplomban elhelyezett adománygyűjtő perselybe.

Megosztás
Scroll to Top